CCT Online Assisted Learning Forum

This is an off site forum for the students of DLHC 3022/BLHC4032 Critical and Creative Thinking, Universiti Teknikal Malaysia Melaka
 
HomeRegisterLog in
All lecturers and students who are involved in DLHC 3022 and BLHC 4032 need to register using their actual names for administrative matters
To all students, who did not register with their full names (e.i: 1. Mohd Hisham Ramlee - accepted, 2. Mohd Hisham Bin Ramlee - accepted, 3. Hisham - not accepted), you will have to register again.

Share
 

 About this forum

Go down 
AuthorMessage
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

About this forum Empty
PostSubject: About this forum   About this forum Icon_minitimeMon Mar 26, 2012 8:18 pm

saya rasa forum ini ada baik buruk nya..baik nya dari segi dapat berkomunikasi dengan seua orang tak kira kita kenal atau tidak..
bertukar-tukar pendapat..berkongsi idea serta info-info yang baru serta menarik..
namun kadang kala faktor masa membataskan untuk terus setia di sisi forum ini.. Smile

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
Mohamad Amran Bin Ibrahim
Expert
Expert
Mohamad Amran Bin Ibrahim

Posts : 123
Join date : 2012-02-23
Age : 31
Location : Kota Bharu, Kelantan

About this forum Empty
PostSubject: Re: About this forum   About this forum Icon_minitimeThu May 17, 2012 5:39 am

yap...sy stuju dgan pendapat tu...tp bukan semua yang sudi menggunakan blog sbagai salah satu medium untuk berkomunikasi....mereka lebih prefer menggunakan facebook....
kat forum ni pun ramai kurang active..just ada utk perkenalkan diri n present group proposal jer...

mungkin diaorang xpandai untuk menggunakan forum @ malas dan xmenarik cam fb...

_________________
Hidup Hanya Sekali,
Buat yang Termampu,
Jangan Takut Untuk Gagal.
Back to top Go down
 
About this forum
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
CCT Online Assisted Learning Forum :: GENERAL FORUM :: TESTIMONIALS-
Jump to: