CCT Online Assisted Learning Forum

This is an off site forum for the students of DLHC 3022/BLHC4032 Critical and Creative Thinking, Universiti Teknikal Malaysia Melaka
 
HomeRegisterLog in
All lecturers and students who are involved in DLHC 3022 and BLHC 4032 need to register using their actual names for administrative matters
To all students, who did not register with their full names (e.i: 1. Mohd Hisham Ramlee - accepted, 2. Mohd Hisham Bin Ramlee - accepted, 3. Hisham - not accepted), you will have to register again.

Share
 

 KUMPULAN 8

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
Muhammad Al Ridhwan
Novice
Novice
Muhammad Al Ridhwan

Posts : 37
Join date : 2012-02-28
Age : 31
Location : Pahang

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeThu Mar 08, 2012 5:27 pm

First topic message reminder :

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Di sini saya dah buat satu tempat untuk kita berkongsi pendapat dan berkongsi masalah.
So...sama2 majukan kumpulan kita Wink
Back to top Go down

AuthorMessage
Muhammad Al Ridhwan
Novice
Novice
Muhammad Al Ridhwan

Posts : 37
Join date : 2012-02-28
Age : 31
Location : Pahang

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:06 pm

Muhammad Zulhelmi B Ahmad wrote:
haha
SPAM!!!...
anda akan di banned coz tidak m'beri ape2 komen ttg projek kami Evil or Very Mad
haha Laughing
Back to top Go down
Muhammad Al Ridhwan
Novice
Novice
Muhammad Al Ridhwan

Posts : 37
Join date : 2012-02-28
Age : 31
Location : Pahang

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:16 pm

nazarul izzat wrote:
konsep macam mana kita nak buat untuk helmet yang ada wiper ini?
Untuk helmet AGV ada ke tidak?
Untuk sume helmet ada...x kira r helmet fullface @ halfface.
nanti aku draft skit2 camne gambaran produk kita tu.
baru nampak skit Smile
Back to top Go down
nazarul izzat
Newbie
Newbie
nazarul izzat

Posts : 18
Join date : 2012-02-28
Age : 28
Location : Negeri Sembilan

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:18 pm

Muhammad Zulhelmi B Ahmad wrote:
haha

hang tau gelak ja..haha
Back to top Go down
nazarul izzat
Newbie
Newbie
nazarul izzat

Posts : 18
Join date : 2012-02-28
Age : 28
Location : Negeri Sembilan

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:20 pm

Muhammad Al Ridhwan wrote:
nazarul izzat wrote:
konsep macam mana kita nak buat untuk helmet yang ada wiper ini?
Untuk helmet AGV ada ke tidak?
Untuk sume helmet ada...x kira r helmet fullface @ halfface.
nanti aku draft skit2 camne gambaran produk kita tu.
baru nampak skit Smile

ouh..boleh bagi sekarang tak?
ini kerana saya tidak nampak lagi macam mana ia berfungsi untuk semua jenis helmet.
Terima kasih.
Back to top Go down
Muhammad Al Ridhwan
Novice
Novice
Muhammad Al Ridhwan

Posts : 37
Join date : 2012-02-28
Age : 31
Location : Pahang

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:24 pm

nazarul izzat wrote:
Muhammad Al Ridhwan wrote:
nazarul izzat wrote:
konsep macam mana kita nak buat untuk helmet yang ada wiper ini?
Untuk helmet AGV ada ke tidak?
Untuk sume helmet ada...x kira r helmet fullface @ halfface.
nanti aku draft skit2 camne gambaran produk kita tu.
baru nampak skit Smile

ouh..boleh bagi sekarang tak?
ini kerana saya tidak nampak lagi macam mana ia berfungsi untuk semua jenis helmet.
Terima kasih.
Maaf...kalo skrg x bleh coz sy nak sketch dlu.
dah siap nanti sy post gambar tu dlm nie.
Back to top Go down
MOHAMAD NAQUIDDIN
Novice
Novice
MOHAMAD NAQUIDDIN

Posts : 33
Join date : 2012-02-29
Age : 31

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:28 pm

gler pOINt kr?
Back to top Go down
MOHAMAD NAQUIDDIN
Novice
Novice
MOHAMAD NAQUIDDIN

Posts : 33
Join date : 2012-02-29
Age : 31

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:29 pm

Muhammad Al Ridhwan wrote:
nazarul izzat wrote:
Muhammad Al Ridhwan wrote:

Untuk sume helmet ada...x kira r helmet fullface @ halfface.
nanti aku draft skit2 camne gambaran produk kita tu.
baru nampak skit Smile

ouh..boleh bagi sekarang tak?
ini kerana saya tidak nampak lagi macam mana ia berfungsi untuk semua jenis helmet.
Terima kasih.
Maaf...kalo skrg x bleh coz sy nak sketch dlu.
dah siap nanti sy post gambar tu dlm nie.

shIN chan gler pOInt.
Back to top Go down
nazarul izzat
Newbie
Newbie
nazarul izzat

Posts : 18
Join date : 2012-02-28
Age : 28
Location : Negeri Sembilan

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 7:36 pm

Muhammad Al Ridhwan wrote:
nazarul izzat wrote:
Muhammad Al Ridhwan wrote:

Untuk sume helmet ada...x kira r helmet fullface @ halfface.
nanti aku draft skit2 camne gambaran produk kita tu.
baru nampak skit Smile

ouh..boleh bagi sekarang tak?
ini kerana saya tidak nampak lagi macam mana ia berfungsi untuk semua jenis helmet.
Terima kasih.
Maaf...kalo skrg x bleh coz sy nak sketch dlu.
dah siap nanti sy post gambar tu dlm nie.

ouh..ok..
pastikan ada semua gambar untuk fullface and halfface.
Sekian sahaja dari saya untuk malam ini.
selamat malam saya ucapkan kepada semua kawan-kawan yang masih online.
Assalamualaikum. Sleep
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeWed Apr 11, 2012 9:49 pm

haah dwen...ak kurang dlm bab lukis melukis nie..bile kite nk bersua muka untuk mendiscussion diri kite..? aku rase kite cm da lmbat jew..tkot xterkejar nti.. Very Happy

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSat Apr 14, 2012 12:15 pm

MOHAMAD NAQUIDDIN wrote:
Muhammad Al Ridhwan wrote:
nazarul izzat wrote:


ouh..boleh bagi sekarang tak?
ini kerana saya tidak nampak lagi macam mana ia berfungsi untuk semua jenis helmet.
Terima kasih.
Maaf...kalo skrg x bleh coz sy nak sketch dlu.
dah siap nanti sy post gambar tu dlm nie.

shIN chan gler pOInt.
haha apahal plak.....aku xkomen apa pon..huhu

_________________
shinchan
Back to top Go down
Muhammad Al Ridhwan
Novice
Novice
Muhammad Al Ridhwan

Posts : 37
Join date : 2012-02-28
Age : 31
Location : Pahang

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSat Apr 14, 2012 2:13 pm

SITI NURZAFIRAH wrote:
haah dwen...ak kurang dlm bab lukis melukis nie..bile kite nk bersua muka untuk mendiscussion diri kite..? aku rase kite cm da lmbat jew..tkot xterkejar nti.. Very Happy
Ok2...kalo kita lps cuti kita b'sua muka k.
time tu kita decide konsep yg mcm mane & terus jlnkan projek kita tu.
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeSun Apr 22, 2012 7:51 pm

Questionnaire tak wajib, kalau buat bonus (encik ckp..)

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitimeFri May 11, 2012 7:43 am

guys...jgn lupa emailkan ur biodata before saturday..report before sunday at 5..

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
Sponsored content




KUMPULAN 8 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: KUMPULAN 8   KUMPULAN 8 - Page 4 Icon_minitime

Back to top Go down
 
KUMPULAN 8
Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
CCT Online Assisted Learning Forum :: BLHC4032 GROUP FORUM :: 2BMFA2-
Jump to: