CCT Online Assisted Learning Forum

This is an off site forum for the students of DLHC 3022/BLHC4032 Critical and Creative Thinking, Universiti Teknikal Malaysia Melaka
 
HomeRegisterLog in
All lecturers and students who are involved in DLHC 3022 and BLHC 4032 need to register using their actual names for administrative matters
To all students, who did not register with their full names (e.i: 1. Mohd Hisham Ramlee - accepted, 2. Mohd Hisham Bin Ramlee - accepted, 3. Hisham - not accepted), you will have to register again.

Share
 

 kumpulan 2

Go down 
AuthorMessage
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 9:48 am

salam...apa projek nak buat ni wahai rakan2 ku sekalian....huhuhu
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 2:03 pm

hari nie last due date dia wehhh....

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Mar 09, 2012 2:29 pm

mcm na dgn portable meja laptop.. benda ni kita buat blh main di ats bus, umah dan di mna2 sahaja.... skrg ni bus yg aku naik dah maju dah.. dah da plug n wifi... rugi la kalau naik bus sekadar nak tidor jew kan... so kita kena guna la segala kemudahan yg disediakan..... huhuhu.. mcm aku bla balik men men game n layan movie.... tp meja untuk letak laptop 2 la xdak... xpuas nak main laptop, so nak xnak kena letak kat atas paha jgk le..... so mcm na geng??? ok??

_________________
shinchan
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSat Mar 10, 2012 2:30 pm

Seperti yang dinyatakan di bawah, En. Aziz telah meluluskan beberapa cadangan projek, dan produk B dan C diluluskan, saya sebagai wakil meminta cadangan dan keputusan anda supaya memilih produk B atau C, keputusan akan diambil dari pengiraan majoriti pemilihan produk oleh ahli2 kumpulan 2, sekian terima kasih.


KUMPULAN 2


Crying or Very sad PRODUK A : PORTABLE LAPTOP DESK
PENYATAAN MASALAH :
1. Perkhidmatan bas ekspress pada masa kini menyediakan kemudahan dari pelbagai aspek seperti kemudahan paparan skrin mini untuk memainkan video dan juga muzik serta kemudahan jalur lebar tanpa wayar dan dilengkapi dengan plug soket untuk menyalurkan bekalan kuasa kepada peralatan eletronik pengguna.

2. Malangnya, kemudahan yang disediakan tidak dapat dinikmati sepenuhnya oleh penumpang kerana kekurangan dari segi keselesaan penumpang sendiri untuk menggunakan computer riba secara optimum.

3. Masalah yang dihadapi, penumpang terpaksa meletakkan computer riba diatas peha untuk jangka masa yang lama, justeru haba daripada penyejuk boleh mengundang perkara yang tidak diingini. Tambahan pula, pada waktu malam penumpang menghadapi kesukaran untuk melayari internet kerana pengcahayaan yang tidak mengcukupi.

PENYELESAIAN MASALAH :
1. PORTABLE LAPTOP DESK dicipta dengan spesifikasi dimensi yang memberikan keselesaan kepada penumpang yang menggunakannya.

2. Tanpa perlu lagi meletakkan computer riba secara terus diatas peha, sebaliknya computer riba diletakkan diatas PORTABLE LAPTOP DESK yang ditempatkan diatas peha pengguna dan dilengkapi dengan kusyen atau lapisan yang tidak konkrit untuk keselesaan pengguna.

3. Disamping itu, PORTABLE LAPTOP DESK dilengkapi dengan “fixture” yang memudahkan wayar caj bateri computer riba di tempat dengan kemas tanpa mengganggu pengguna dan juga “fixture” untuk keselamatan dan lain-lain. Tambahan, ia boleh dilipat dan mudah dibawa kemana saja, bahkan boleh digunakan sebagai beg komputer riba.




cheers PRODUK B : SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT
PENYATAAN MASALAH:
1. Apabila seseorang cedera ringan dan memerlukan luka dirawat dengan kadar yang segera untuk mengelakkan jangkitan kuman, tipikal “First Aid Kit” digunakan dimana di dalamnya kadang-kadang tidak sepenuhnya semua ubat yang perlu ada atau ada ubat yang tidak diperlukan juga ada kerana pengisian semula yang tidak rapi dan konsisten.

2. Walaupun ia boleh dibawa kemana-mana, tetapi penggunaannya tidaklah mesra
pengguna dan masih menggunakan kaedah yang manual.

3. Kadang-kadang sukar untuk dicapai ketika memerlukan.

PENYELESAIAN MASALAH:
1. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT adalah basic first aid kit dimana barangan asas yang perlu digunakan dalam merawat luka kecil ditempatkan di dalam satu tempat/bekas/filler khas.

2. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT mempunyai bandage, plaster dan kain kasa yang ditempatkan pada fixture khas dalam filler/bekas ini dimana bandage, plaster dan kain kasa ini bergulung dalam fixture khas seperti tisu pada bekas tisu tandas dan pengguna boleh menarik sepanjang mana yang dikehendaki dan memotongnya tanpa menggunakan gunting tetapi pemotong mekanikal khas pada filler/bekas yang ditempatkan pada fixture yang dikhaskan.

3. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT mempunyai kelebihan iaitu mempunyai sensor khas di mana ubat seperti iodine atau dettol dikeluarkan dengan kadar yang ditetapkan pada sensor apabila dikesan. Ini untuk mengelakkan pembaziran.

4. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT juga mudah dicapai kerana boleh di ‘attach’ pada dinding dan di ‘detach’ semula untuk diletakkan pada tempat lain yang mudah/sukar dicapai oleh anak kecil/muda dan mudah dicapai di dalam kereta.




Smile PRODUK C : DRY LEAF EASY-COLLECTOR
PENYATAAN MASALAH:
1. Penghuni rumah menghadapi kesukaran untuk membersihkan daun kering di halaman rumah terutamanya warga emas dengan menggunakan kaedah yang sangat manual iaitu penyapu dan menyodok sampah.

2. Tenaga dan masa yang banyak diperlukan untuk melakukan kerja membersihkan daun kering di halaman rumah.

3. Sukar untuk mengumpul dan mencapai kuantiti yang banyak dalam satu-satu masa.

PENYELESAIAN MASALAH:
1. Dengan menggunakan DRY LEAF EASY-COLLECTOR, mudah untuk membersihkan daun kering dengan mengumpulkannya dalam kuantiti yang banyak dengan cara yang mudah.

2. DRY LEAF EASY-COLLECTOR dilengkapi dengan bekas pengumpul khas pada badannya, pemutar/roller yang berputar untuk menggalakkan atau memudahkan daun kering masuk kedalam DRY LEAF EASY-COLLECTOR.


3. Pengguna hanya perlu menolak saja DRY LEAF EASY-COLLECTOR mengikut kawsan yang dikehendaki untuk dibersihkan tanpa perlu membongkok dan ia boleh diubah untuk mencapai sudut-sudut yang tidak terlalu sempit.

4. Hanya menggunakan tenaga mekanikal, oleh itu DRY LEAF EASY-COLLECTOR menjimatkan penggunaan tenaga elektrik.



flower Jawapan dari ADMINISTRATOR: Cadangan B dan C diluluskan. Boleh pilih mana-mana satu. Namun cadangan B lebih bermunafaat kepada penguna.
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD
Newbie
Newbie
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD

Posts : 11
Join date : 2012-02-24
Age : 31
Location : Pantai Dalam, Kuala Lumpur

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun Mar 11, 2012 7:32 am

PERHATIAN KEPADA SEMUA AHLI TEAM.....

MESEJ DARI EN AZIZ UNTUK NEXT KULIAH...

Every group in En Aziz's classes (final project groups) pls bring the following material to class next week (week 4)

1. Drinking straw (30 sticks)
2. Sicssors
3. Musking tape or salofane tape or glue or stapler


SAYA AKAN DAPATKAN STRAW... AHLI TEAM YANG LAIN BOLEH BAWA BARANG2 YANG LAIN.. TERIMA KASIH...
Back to top Go down
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD
Newbie
Newbie
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD

Posts : 11
Join date : 2012-02-24
Age : 31
Location : Pantai Dalam, Kuala Lumpur

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun Mar 11, 2012 7:34 am

Syafiq mohd Yunos wrote:
Seperti yang dinyatakan di bawah, En. Aziz telah meluluskan beberapa cadangan projek, dan produk B dan C diluluskan, saya sebagai wakil meminta cadangan dan keputusan anda supaya memilih produk B atau C, keputusan akan diambil dari pengiraan majoriti pemilihan produk oleh ahli2 kumpulan 2, sekian terima kasih.


KUMPULAN 2


Crying or Very sad PRODUK A : PORTABLE LAPTOP DESK
PENYATAAN MASALAH :
1. Perkhidmatan bas ekspress pada masa kini menyediakan kemudahan dari pelbagai aspek seperti kemudahan paparan skrin mini untuk memainkan video dan juga muzik serta kemudahan jalur lebar tanpa wayar dan dilengkapi dengan plug soket untuk menyalurkan bekalan kuasa kepada peralatan eletronik pengguna.

2. Malangnya, kemudahan yang disediakan tidak dapat dinikmati sepenuhnya oleh penumpang kerana kekurangan dari segi keselesaan penumpang sendiri untuk menggunakan computer riba secara optimum.

3. Masalah yang dihadapi, penumpang terpaksa meletakkan computer riba diatas peha untuk jangka masa yang lama, justeru haba daripada penyejuk boleh mengundang perkara yang tidak diingini. Tambahan pula, pada waktu malam penumpang menghadapi kesukaran untuk melayari internet kerana pengcahayaan yang tidak mengcukupi.

PENYELESAIAN MASALAH :
1. PORTABLE LAPTOP DESK dicipta dengan spesifikasi dimensi yang memberikan keselesaan kepada penumpang yang menggunakannya.

2. Tanpa perlu lagi meletakkan computer riba secara terus diatas peha, sebaliknya computer riba diletakkan diatas PORTABLE LAPTOP DESK yang ditempatkan diatas peha pengguna dan dilengkapi dengan kusyen atau lapisan yang tidak konkrit untuk keselesaan pengguna.

3. Disamping itu, PORTABLE LAPTOP DESK dilengkapi dengan “fixture” yang memudahkan wayar caj bateri computer riba di tempat dengan kemas tanpa mengganggu pengguna dan juga “fixture” untuk keselamatan dan lain-lain. Tambahan, ia boleh dilipat dan mudah dibawa kemana saja, bahkan boleh digunakan sebagai beg komputer riba.




cheers PRODUK B : SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT
PENYATAAN MASALAH:
1. Apabila seseorang cedera ringan dan memerlukan luka dirawat dengan kadar yang segera untuk mengelakkan jangkitan kuman, tipikal “First Aid Kit” digunakan dimana di dalamnya kadang-kadang tidak sepenuhnya semua ubat yang perlu ada atau ada ubat yang tidak diperlukan juga ada kerana pengisian semula yang tidak rapi dan konsisten.

2. Walaupun ia boleh dibawa kemana-mana, tetapi penggunaannya tidaklah mesra
pengguna dan masih menggunakan kaedah yang manual.

3. Kadang-kadang sukar untuk dicapai ketika memerlukan.

PENYELESAIAN MASALAH:
1. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT adalah basic first aid kit dimana barangan asas yang perlu digunakan dalam merawat luka kecil ditempatkan di dalam satu tempat/bekas/filler khas.

2. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT mempunyai bandage, plaster dan kain kasa yang ditempatkan pada fixture khas dalam filler/bekas ini dimana bandage, plaster dan kain kasa ini bergulung dalam fixture khas seperti tisu pada bekas tisu tandas dan pengguna boleh menarik sepanjang mana yang dikehendaki dan memotongnya tanpa menggunakan gunting tetapi pemotong mekanikal khas pada filler/bekas yang ditempatkan pada fixture yang dikhaskan.

3. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT mempunyai kelebihan iaitu mempunyai sensor khas di mana ubat seperti iodine atau dettol dikeluarkan dengan kadar yang ditetapkan pada sensor apabila dikesan. Ini untuk mengelakkan pembaziran.

4. SENSORMATIC DE-ATTACH FIRST AID KIT juga mudah dicapai kerana boleh di ‘attach’ pada dinding dan di ‘detach’ semula untuk diletakkan pada tempat lain yang mudah/sukar dicapai oleh anak kecil/muda dan mudah dicapai di dalam kereta.




Smile PRODUK C : DRY LEAF EASY-COLLECTOR
PENYATAAN MASALAH:
1. Penghuni rumah menghadapi kesukaran untuk membersihkan daun kering di halaman rumah terutamanya warga emas dengan menggunakan kaedah yang sangat manual iaitu penyapu dan menyodok sampah.

2. Tenaga dan masa yang banyak diperlukan untuk melakukan kerja membersihkan daun kering di halaman rumah.

3. Sukar untuk mengumpul dan mencapai kuantiti yang banyak dalam satu-satu masa.

PENYELESAIAN MASALAH:
1. Dengan menggunakan DRY LEAF EASY-COLLECTOR, mudah untuk membersihkan daun kering dengan mengumpulkannya dalam kuantiti yang banyak dengan cara yang mudah.

2. DRY LEAF EASY-COLLECTOR dilengkapi dengan bekas pengumpul khas pada badannya, pemutar/roller yang berputar untuk menggalakkan atau memudahkan daun kering masuk kedalam DRY LEAF EASY-COLLECTOR.


3. Pengguna hanya perlu menolak saja DRY LEAF EASY-COLLECTOR mengikut kawsan yang dikehendaki untuk dibersihkan tanpa perlu membongkok dan ia boleh diubah untuk mencapai sudut-sudut yang tidak terlalu sempit.

4. Hanya menggunakan tenaga mekanikal, oleh itu DRY LEAF EASY-COLLECTOR menjimatkan penggunaan tenaga elektrik.



flower Jawapan dari ADMINISTRATOR: Cadangan B dan C diluluskan. Boleh pilih mana-mana satu. Namun cadangan B lebih bermunafaat kepada penguna.




farao KEPADA YANG NAK BENTANGKAN EITHER ONE PROJEK.. SILA ADA HITAM PUTIH.. I DUN LIKE CAKAP TANPA PREPARATION OKAYYY... lol!
MUNGKIN ATTN TO SYAFIQ YUNUS... HUHUHUH... YANG LAIN BOLEH BERSAMA-SAMA... cheers
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun Mar 11, 2012 11:39 am

amboi Rizman.....ko dah xnampak aritu aku bagi sebijik itam putih.on da spot aku buat..mmg nk kena sebat ko ni....
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD
Newbie
Newbie
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD

Posts : 11
Join date : 2012-02-24
Age : 31
Location : Pantai Dalam, Kuala Lumpur

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun Mar 11, 2012 3:29 pm

Syafiq mohd Yunos wrote:
amboi Rizman.....ko dah xnampak aritu aku bagi sebijik itam putih.on da spot aku buat..mmg nk kena sebat ko ni....

ala marah ker en syafiq... huhuhuh.... xde apelah... just ckp jer.. ok fine... lol! just proper skit kan ok...
Back to top Go down
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeTue Mar 13, 2012 8:43 am

so bla kita nak start neh??? aku kena arrage time ni... byk club aku join neh..haha lol!

_________________
shinchan
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeTue Mar 13, 2012 9:40 pm

Aku pon shin chan... aku tunggu arahan ketua.. ketua cakap teros jalan. CADANGAN AKU,apa kata cari barang raw material dulu..lagi baik..kita design lah...shin chan apa lagi..solid work, catia tu..sebelah mata ang jer kan..haha...cam biasa lah..nti aku bleh cr barang..mydin berlambak tu.kaci edjust jer..insyaAllah, ok...
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeThu Mar 15, 2012 6:47 am

lani kita p tgk sys ambi pur home... system dorg buat sama jgk la mcm kita nak buat... so kena korban duit skit nak bli n nak kena barai..hahaha untuk ilmu... xleh nak berkira.... hahaha

_________________
shinchan
Back to top Go down
winal zikril
Newbie
Newbie


Posts : 1
Join date : 2012-02-27

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Mar 30, 2012 2:38 am

Smile
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Mar 30, 2012 10:29 am

xder hal lah demi shin chan tercinta..ahahhaa.. ok paper roger...
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Mar 30, 2012 12:11 pm

hahaha terharunyer...... Basketball

_________________
shinchan
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSat Mar 31, 2012 12:31 pm

korg...questionnaire kna wat x? Smile

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSat Mar 31, 2012 12:31 pm

korg...questionnaire kna wat x? Smile

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSat Mar 31, 2012 8:13 pm

hahahahhaa... penilaian terhadap ahli kumpulan akan dinilai secara jujur oleh saya..jika ingin budi bicara boleh berurusan dgn saya, rizman,remy dan izzudin telah merasuah saya dan saya menerimanya(xjujur)...terima kasih..ahahahha
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 10:37 am

SITI NURZAFIRAH wrote:
korg...questionnaire kna wat x? Smile
ikot suka la..hahaha
Back to top Go down
SITI NURZAFIRAH
Expert
Expert
SITI NURZAFIRAH

Posts : 128
Join date : 2012-02-22

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun Apr 01, 2012 5:08 pm

ikot suka apa lak?? maen byk hg noo... Neutral

_________________
~ you never find yourself until you face the truth ~
Back to top Go down
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeTue Apr 03, 2012 4:34 am

xtaw nak tulis pa..haha

_________________
shinchan
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeTue Apr 10, 2012 6:46 pm

Guys, raw material kita untuk elektronik part dah diperolehi tinggal nk design and manufacture jer... n then,, kita berbahgia lah k...huhu
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSat Apr 14, 2012 12:13 pm

suka hg no.... bkn ciap lg pon...haha

_________________
shinchan
Back to top Go down
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD
Newbie
Newbie
MUHAMMAD RIZMAN BIN MOHD

Posts : 11
Join date : 2012-02-24
Age : 31
Location : Pantai Dalam, Kuala Lumpur

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Apr 20, 2012 9:25 am

Assalamualaikum, salam sejahtera, salam 1 Malaysia, salam Melaka negeri tercinta, negeri bandar teknologi hijau....

Perjumpaan akan diadakan pada esok malam butiran adalah seperti berikut :

Tarikh : 21hb April 2012
Masa : 8.30 malam
Tempat : Mcd Ayer Keroh...

Isu2 adalah finalize design, litar, melihat product yang similar dengan system kita, aktiviti brainstorming dan isu berbangkit....

So by hook or by crook... all team members are compulsory to attend and be present at that nite Any objection or inconvenient plz rise it up before tomorrow ... fabrication should be done on week 11 or 12.. We need to move... Plz be inform.. All ur cooperation, I really appreciate it... Thanx ..
Back to top Go down
Muhammad Zulhelmi B Ahmad
Novice
Novice
Muhammad Zulhelmi B Ahmad

Posts : 60
Join date : 2012-02-28
Age : 31

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeFri Apr 20, 2012 3:29 pm

times to fabricate...... hooooreeeyyyy

_________________
shinchan
Back to top Go down
Syafiq mohd Yunos
Newbie
Newbie
Syafiq mohd Yunos

Posts : 14
Join date : 2012-02-27
Location : MELAKA

kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitimeSun May 13, 2012 12:17 am

Dan akhirnya produk kita siap sepenuhnya...Alhamdulillah,, MODAL RM100 sumthing... nti attach resit kita bahagi2 sama rata pembayaran tu yer..huhu
Back to top Go down
http://syafiqmohdyunos.blogspot.com
Sponsored content




kumpulan 2 Empty
PostSubject: Re: kumpulan 2   kumpulan 2 Icon_minitime

Back to top Go down
 
kumpulan 2
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
CCT Online Assisted Learning Forum :: BLHC4032 GROUP FORUM :: 2BMFA2-
Jump to: